About us - A women holding her toddler. Both are observing the sunset in the nature.

Waarom Puritan's Pride?

Wij zijn al sinds 1973 actief en zijn van mening dat eerlijkheid het beste beleid is. Meer dan veertig jaar vertrouwd worden door gezinnen is niet iets waar we licht over denken.

Als je wilt weten wat we in elke vitamine stoppen, zullen we je dat vertellen: het zijn altijd ingrediënten van de hoogste kwaliteit, afkomstig van over de hele wereld. Als je wilt zien waar jouw supplementen worden gemaakt, laten we het je zien. Dat doen we in de VS. Je verdient het om precies te weten wat je in jouw lichaam stopt.
Ons erfgoed: verschillende pillen met verschillende kleuren en vormen in één hand.

Vertrouwen is ons erfgoed

Puritan’s Pride is opgericht in 1973 met als doel haar klanten hoogwaardige vitamines, zorgzame service en voordelige prijzen te bieden.

Wij groeien en bloeien al meer dan veertig jaar, omdat één ding nooit is veranderd: onze missie om voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren.


Onze relatie met klanten - Een foto met twaalf lachende mensen.

Wat klantenservice voor ons betekent

De relatie met klanten staat bij ons bedrijf centraal: van de mensen waarmee wij samenwerken tot aan de klanten die we dag in dag uit van dienst zijn.

Authenticiteit en vriendelijkheid: dankzij deze kernwaarden heeft Puritan’s Pride de afgelopen veertig jaar veel trouwe klanten voor zich gewonnen. En loyaliteit kent geen leeftijd. Uit de service die elke klant van Puritan's Pride krijgt, zowel onze oudste als jongste klanten, is op te maken dat wij onze klanten enorm respecteren en waarderen. Zo wordt loyaliteit opgebouwd, en blijven klanten ons ook trouw.
Toegewijd aan het leveren van kwaliteit en service. Puurheid. Deze norm hanteren wij tijdens het productieproces.

Toegewijd aan het leveren van kwaliteit en service.

Puurheid. Deze norm hanteren wij tijdens het productieproces.

Wanneer klanten een product van Puritan’s Pride kopen, moeten ze erop kunnen vertrouwen dat elke vitamine, elk voedingssupplement of elk mineraal puur is: van de gebruikte ingrediënten tot aan de ontwikkelde formuleringen. Het productie- en bottelproces handhaaft de integriteit en zuiverheid van elk product. Het resultaat is eenvoudig: wat een klant op het etiket ziet, is precies wat erin zit. Daarom vertrouwen onze klanten op Puritan's Pride.
Spelden die locaties van een kaart aangeven

Waar komen onze ingrediënten vandaan?

Puritan’s Pride speurt de aarde af om de beste ingrediënten voor onze producten te vinden, omdat veel van de ingrediënten die wij in onze vitamines, voedingssupplementen en mineralen gebruiken uniek zijn voor een regio.

Zo wordt ons vlas verbouwd in Dakota en komt onze visolie uit Zuid-Amerika. Onze producten komen uit 106 landen van over de hele wereld. Wij weten precies waar onze ingrediënten vandaan moeten komen om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit en werking krijgen.
gehandschoende handen die supplementen opscheppen

Wat maakt het productieproces van Puritan’s Pride zo speciaal?

Onze wetenschappelijk samengestelde vitamines, voedingssupplementen en mineralen worden tijdens het productieproces maar liefst vijftien keer getest of geïnspecteerd. Daardoor zijn onze producten puur, krachtig en consistent.

Volledige controle

We houden alle stadia van onze productontwikkeling in de gaten. Door zelfredzaam te zijn, worden onze hoge normen tijdens het hele proces gehandhaafd: van inkoop tot productie tot verpakking en distributie.

Kennis en ervaring

De FDA (de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit) heeft strenge regels opgesteld wat betreft vitamines en voedingssupplementen. De normen van Puritan's Pride zijn net zo hoog, of nog hoger. Onze klanten eisten dit van ons, nog voordat dit door de regelgeving werd bepaald.

Ogen gericht op de toekomst

Puritan’s Pride heeft een nauwe werkrelatie met de Council for Responsible Nutrition. Zo blijven wij onze huidige, en toekomstige, klanten een stap voor als het gaat om wat zij van onze producten vragen en verwachten.
Planten in glazen flesjes

Bouwen voor de toekomst

Als pioniers in onze branche hebben we veel gezien. We begrijpen maar al te goed dat trends, voorkeuren en klantverwachtingen voortdurend veranderen.

We weten ook dat we daar snel en daadkrachtig op moeten inspringen, maar dat dit nooit ten koste mag gaan van onze kernwaarden. Bij Puritan’s Pride draait innovatie om het ondernemen van echte actie en eisen dat er echte resultaten geleverd worden: resultaten die het leven van onze klanten gezonder, beter en gemakkelijker maken.
Vrouw mediterend in een veld

Hoe wij het welzijn van onze klanten verbeteren

Wij streven ernaar om te voorzien in elk aspect van een gezonde levensstijl door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen een geweldige prijs.

Wij bieden meer dan duizend producten aan die bij een breed scala aan wellnesscategorieën passen, waaronder schoonheidsproducten, sportsupplementen, dierenverzorging en nog veel meer.

De klanten van Puritan’s Pride willen gelukkig zijn, zich goed voelen en het uiterste uit hun leven halen. Dat vereist een fulltime inzet: en we zetten ons volledig in om hen op alle mogelijke manieren te helpen dat doel te bereiken.

Welzijn is voor ons een manier van leven.