Ga door naar belangrijkste inhoud
Voeding

6 belangrijke voedingsstoffen in vitaminen voor gezond haar, huid en nagels

6 belangrijke voedingsstoffen in vitaminen voor gezond haar, huid en nagels
Puritan's Pride
Schrijver en Expert2 maanden geleden
View Puritan's Pride's profile

Ben je op zoek naar het geheim van een stralende huid, gezond haar en sterke nagels?

Wel, dit vind je niet in één wonderproduct! Om de gezondheid van je huid, haar en nagels een boost te geven, moet je van binnenuit beginnen. Straal van binnenuit met een evenwichtige voeding voor je haar, huid en nagels, en gezondheidssupplementen die je lichaam voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft om te gedijen. Bovendien is het belangrijk om niet te vergeten om gehydrateerd te blijven!

Om je te helpen je huid, nagels en haar gezond te maken, hebben we de top zes voedingsstoffen opgesomd die je nodig hebt ter ondersteuning van jouw natuurlijke schoonheid. Ontdek hoe je huid-, haar- en nagelvitaminen in je dagelijkse voeding kunt opnemen en kom te weten hoe elke voedingsstof jouw schoonheid van binnenuit ten goede komt.

Top 6 voedingsstoffen voor gezond haar, huid en nagels

1. Biotine

Biotine is een van de bekendste schoonheidssupplementen en staat bekend om zijn vermogen om een gezonde huid, gezond haar en gezonde nagels te ondersteunen.* Biotine werkt ter ondersteuning van een normale haargroei, onderhoudt glanzend haar en helpt de huid gezond te houden.* Omdat biotine in water oplosbaar is, kan het niet worden opgeslagen in ons lichaam en moet het dagelijks worden aangevuld met behulp van biotinesupplementen.

Bij Puritan's Pride hebben we speciaal geformuleerde Gummies voor haar, huid en nagels die 2.500 mg biotine per portie bevatten. De ingrediënten in deze gummiesupplementen zijn zorgvuldig geselecteerd om je schoonheid van binnenuit te bevorderen. Biotine helpt je huid en haar gezond te maken en houden, terwijl vitamine C is toegevoegd omdat het bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid.

2. Collageen

Collageen is een van de overvloedigste eiwitten in ons lichaam. Het speelt ook een centrale rol bij het bevorderen van de gezondheid van de huid en de gewrichten. Onze natuurlijke collageenvoorraad neemt echter af naarmate we ouder worden, wat leidt tot zichtbare tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Gemiddeld stoppen de meeste mensen rond hun veertigste met de aanmaak van collageen en kunnen zij ter ondersteuning een beroep doen op collageensupplementen.

Puritan's Pride Women Multi Collagen is een heerlijk collageen-gummiesupplement voor de gezondheid van het haar en de huid. Deze formule bevat essentiële vitamine B die je energieniveau ondersteunt, evenals zink en foliumzuur om je algemene gezondheid en schoonheid te ondersteunen.

Je kunt ook kiezen voor onze Collageen 1000mg Caplets met toegevoegde vitamine C als een gerichter schoonheidssupplement.

3. Hyaluronzuur

Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en is nu een hoofdbestanddeel geworden van veel huidverzorgingsproducten. Het komt van nature voor in de diepere lagen van de huid, maar neemt natuurlijk af naarmate we ouder worden. Onze hyaluronzuurcapsules helpen je om het niveau van dit belangrijke ingrediënt op peil te houden voor een gezonde huid van binnenuit.

Zo ziet je huid er gehydrateerd uit en voelt deze ook zo aan.

4. Vitamine A

Vitamine A is een antioxidant die de gezondheid van de ogen ondersteunt, maar ook een essentiële rol speelt bij een gezonde huid. Bètacaroteen is een natuurlijke bron van vitamine A die bijdraagt tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen en ook de gezondheid van je huid ondersteunt.

Voedselbronnen van vitamine A zijn groene bladgroenten, wortelen, eieren, oranje fruit en orgaanvlees.

5. Vitamine C

Hoewel vitamine C bekendstaat als een supplement ter ondersteuning van het immuunsysteem, speelt het ook een centrale rol bij de ondersteuning van een gezonde huid. Vitamine C speelt een rol bij de collageenvorming, bevordert een gezonde huid en een normale kraakbeenfunctie.

Bekijk vitamine C-supplementen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.

Lees meer over vitamine C en waarom we deze essentiële vitamine nodig hebben in dit artikel:

Voeding

3 soorten vitamine C-supplementen

Ontdek de voordelen van vitamine C en vind het beste vitamine C-supplement voor jou.

1 maand geledenvan Puritan's Pride

6. Zink

Zink is een essentiële voedingsstof die je lichaam vele gezondheidsvoordelen biedt, van ondersteuning voor je immuunsysteem tot DNA-vorming en gezonde celgroei.* Zink is een sporenmineraal dat ook een belangrijk bestanddeel is van het enzym collagenase, dat bijdraagt tot een gezonde huidbarrière.*

Aangezien zink niet door ons lichaam kan worden aangemaakt, is het belangrijk veel zinkrijke voedingsmiddelen te eten of te overwegen zinksupplementen te nemen. Vul met Puritan's Pride je zinkinname aan met onze Gechelateerde zinkcapsules of probeer onze smakelijke Zinkgummies.

Let op deze zes voedingsstoffen in je huid-, haar- en nagelvitaminen om schoonheid van binnenuit te bevorderen.

Behoud verder een gezond immuunsysteem en een optimale gezondheid met een evenwichtige voeding en een actieve levensstijl. Om je op weg te helpen vind je onze top vijf van immuunversterkende voedingsmiddelen in dit artikel:

Voeding

3 soorten vitamine C-supplementen

Ontdek de voordelen van vitamine C en vind het beste vitamine C-supplement voor jou.

1 maand geledenvan Puritan's Pride
Puritan's Pride
Schrijver en Expert
View Puritan's Pride's profile
puritans