Ga door naar belangrijkste inhoud
Gezondheid

Ontdek onze geweldige Black Friday-kortingen op producten van Puritan’s Pride

Ontdek onze geweldige Black Friday-kortingen op producten van Puritan’s Pride
Puritan's Pride
Schrijver en Expert20 dagen geleden
View Puritan's Pride's profile

Het is weer de tijd van het jaar! Geniet van geweldige Black Friday-kortingen bij Puritan's Pride – je vindt zeker vitaminen en supplementen tegen ongelooflijke prijzen, klaar om je individuele gezondheidsbehoeften en algehele welzijn te ondersteunen.

Ontdek in dit artikel een selectie van enkele van de beste supplementendeals die je op vrijdag25 november 2022 en tijdens het Cyber Weekend bij Puritan's Pride kunt verkrijgen.

Bekijk de Black Friday-deals

Puritan's Pride Black Friday-korting

Tijdens Black Friday en het Cyber Weekend 2022 zijn er geweldige aanbiedingen voor ons uitgebreide assortiment kwaliteitsvitaminen en supplementen – bekijk nu alvast het aanbod en sla de supplementen in die je nodig hebt!

Je kunt hier voedingssupplementen kopen met geweldige kortingen

Aanbiedingen op vitaminen van Puritan’s Pride

Wij zijn trots op ons brede assortiment vitaminen, waaronder vitamine B, vitamine C en vitamine D, evenals een hele reeks multivitaminen om aan je specifieke gezondheidsbehoeften te voldoen – allemaal verkrijgbaar tegen geweldige prijzen!

Vitamine B

Winkel en bespaar op je favoriete vitamine B-supplementen!

Onze B-Complex-tabletten bevatten alle B-vitaminen die je nodig hebt. Dit B-complex-supplement combineert vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 uit natuurlijke bronnen en ondersteunt een aantal normale lichaamsfuncties:

  • Vitamine B1 en vitamine B12 dragen bij tot een normale vorming van rode bloedcellen.
  • Vitamine B1 draagt bij tot de normale werking van het hart*
  • Vitamine B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel.

Als alternatief kun je je vitamine B12-gehalte verhogen met onze 1000mcg B12-tabletten - bekijk ze hieronder!

Vitamine C

Vitamine C is essentieel voor de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid.* Deze Black Friday is hét moment om jouw favoriete vitamine C-supplementen in te slaan.

Ontdek enorme kortingen op Vitamine C kauwtabletten met vlierbessen en zink, Vitamine C caplets met bioflavonoïden en rozenbottel en Vitamine C-gummy. Ondersteun deze Black Friday jouw immuunsysteem en daarna met vitamine C-supplementen.

Vitamine D3-aanbieding

Vitamine D is een essentiële voedingsstof die bijdraagt tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en deze vitamine draagt ook bij tot de instandhouding van normale botten en tanden. Aangezien natuurlijk zonlicht een van de belangrijkste bronnen van vitamine D is, kan een beperkte blootstelling daaraan leiden tot een vitamine D-tekort – vitamine D-supplementen zijn er om te helpen!

Verhoog en onderhoud je vitamine D-gehalte deze Black Friday en het hele winterseizoen met Puritan's Pride Vitamine D3 5.000 IE capsules. Ontdek het assortiment vitamine D-supplementen en bespaar dit Cyber Weekend met de beste vitamine D3-aanbiedingen.

Voedingssupplementen kopen voor de beste prijzen

Ontdek onze geweldige Black Friday-besparingen op supplementen, van luteïne tot collageen, en van omega 3 tot microbioomsupplementen.

Bespaar op luteïnesupplementen

Luteïne is een antioxidant die het meest voorkomt in verse groenten en fruit, zoals bladgroenten en wortelen. Luteïne is een voedingsstof die de normale werking van onze ogen en ons gezichtsvermogen ondersteunt. Als je denkt dat je niet genoeg luteïne uit je dagelijkse voeding haalt, zijn luteïnesupplementen de perfecte aanvulling op je gezondheidsroutine.

Verkrijgbaar als 20 mg of 40 mg luteïne per portie: bespaar deze Black Friday op deze supplementen voor de gezondheid van de ogen.

Pompoenzaadolie-deals

Ontdek dit Cyber Weekend grote kortingen op Pompoenzaadolie-softgels! Dit traditionele kruidensupplement is speciaal afgestemd op het bevorderen van de gezondheid van de prostaat en de urinewegen.

Collageen-aanbieding

Collageen is een van de meest voorkomende eiwitten in ons lichaam en speelt een centrale rol bij het behoud van een gezonde huid, haar, nagels en bindweefsel.

Onze natuurlijke collageentoevoer vermindert als we ouder worden, wat leidt tot zichtbare tekenen van veroudering. Verhoog eenvoudig je collageengehalte met collageensupplementen van Puritan's Pride,

verkrijgbaar als collageencaplets of Multicollageengummies Vrouwen. Winkel deze Black Friday bij ons en geniet van grote besparingen met onze collageen-aanbiedingen!

Bekijk de Black Friday-deals

Zorg voor je immuunsysteem met onze ultieme gids voor de beste immuunversterkende voedingsmiddelen:

Gezondheid

Weerstand opbouwen met deze checklist voor je immuunsysteem

Met deze checklist om je immuunsysteem te ondersteunen ben je voorbereid om het hele jaar door je natuurlijke immuniteit een boost te geven.

1 maand geledenvan Puritan's Pride
Puritan's Pride
Schrijver en Expert
View Puritan's Pride's profile
puritans